Зима на підході: як одягатись тепло та стильно?

test test 2 ноября 2022

Насамперед ми  замислюємося над тим, щоб нам було тепло, але й не варто забувати про стильний зовнішній вигляд. Він також дуже важливий. Світові стилісти дають кілька порад, як одягатися тепло та стильно, щоб навіть восени та взимку виглядати красиво.

Багатошаровість

Сьогоднішня мода така, що зимовий образ буде виглядати трендово, коли він буде багатошаровим, а речі будуть теплими і об’ємними, тому зараз досить легко виглядати тепло і стильно. Варто лише застосувати фантазію.

Головні убори

Стилісти радять завжди носити головні убори в холодну пору року, знайшовши «свою» модель. На піку популярності в'язані шапки, які добре поєднуються зі спортивними костюмами, пуховиками. Зверніть увагу і на утеплені панами, балаклави.

Утеплені лосини або джегінси

У зимовому гардеробі вони дуже знадобляться для захисту Ваших ніжок від холоду. Цей одяг відкриває велику кількість простих і стильних поєднань з теплим одягом. Так, джегінси відмінно вписуються в модну нині тенденцію оверсайз. Об’ємний верх гармонійно доповниться легінсами з щільної вовни або шкіряними варіантами.

Утеплені бомбери

Підійдуть на не надто холодну погоду, до -5 градусів морозу, але їх можна вдало поєднати з об’ємними светрами, кардиганами чи навіть використовуати у багатошаровості.

Підбори

Не забувайте про підбори. Навпаки, ботильйони та чобітки на підборахє набагато комфортнішим взуттям взимку, аніж туфлі чи босоніжки влітку. Вони зроблять будь-який образ жіночним та елегантним. Навіть найменші підбори у 2-3 сантиметри вже здатні візуально видовжити ваш силует і змінити ходу в кращу сторону.