Жіночий одяг оверсайз
Жіночий одяг оверсайз

Александр Цмыкал 27 апреля 2024

Пропонуємо різноманітний сезонний жіночий одяг оверсайз, який ідеально моделює фігуру, вдало приховуючи всі проблемні місця.

Бажаєте на вигідних умовах придбати стильне пальто? Вибирайте на нашому сайті

Завдяки зручності носіння, відмінній якості пошиття та великому різноманіттю моделей пальта і куртки для жінок оверсайз ТМ «Alenka Plus» користуються значним попитом. Ми виготовляємо верхній одяг з врахуванням потреб споживачів. Дівчата та жінки з пишними формами повинні мати можливість гарно виглядати і стильно одягатися.

Тому наша команда постійно працює над розробками новинок для панянок з нестандартною фігурою та зайвою вагою. Ми шиємо одяг великих розмірів, який дозволяє приховати недоліки силуету повних жінок.

Рекомендуємо купити кардиган 

Сьогодні стильні, практичні, універсальні кардигани є невід’ємною частиною жіночого гардеробу. Вони дозволяють комфортно почуватися в холодну пору року, вдало доповнюють образ і не сковують рухів. На нашому сайті в широкому асортименті представлені жіночі кардигани великих розмірів, які виготовлені із пальтової тканини, букле і турецького трикотажу преміум класу. Моделі відрізняються довжиною (до та нижче колін), застібками на ґудзики чи блискавку, наявністю капюшона чи коміра, а також великою гамою кольорів (молочний, сірий, капучино, зелений, коричневий та інші).

Вибирайте та оформляйте замовлення прямо зараз. Вдалої покупки!