Жіночий верхній одяг Plus Size
Жіночий верхній одяг Plus Size

Для жінок великих розмірів зміна сезону проходить болюче та з великими сумнівами щодо оновлення гардеробу. Усе це повʼязано зі скромним асортиментом стильного одягу батал в магазинах. Ми в свою чергу робимо усе можливе, щоб задовольнити красунь з пишними формами великим вибором товару, серед якого найпопулярнішим є верхній одяг.

Шукаєте стильний кардиган про прохолодну погоду?

В нашому інтернет-магазині представлений великий вибір одягу батал від українського виробника “Alenka Plus”. В процесі пошиття жіночих курток плюс сайз ми значну увагу приділяємо матеріалам та крою, які в подальшому забезпечують комфорт та практичність виробу. Ми використовуємо теплі та дихаючі тканини, функціональне оздоблення, додаткові елементи у вигляді блискавок, кишень, ременю, капюшону тощо для зручності у повсякденні.

Серед нашого асортименту можна обрати різні моделі курток (зі шкірзаму, плащівки, текстилю, вкорочені та подовжені), кардигани, тренчі та жіночі пальта plus size. Завдяки тому, що ми створюємо одяг на основі лекал з моделей відповідного розміру, переважно в усіх випадках вироби для повних жінок підходять новим власницям. У випадку, якщо Вам не підійде розмір, Ви можете обміняти його, або ж оформити повернення коштів на пошті. 

У нас Ви можете купити необхідний одяг батал з доставкою додому

Пропонуємо зробити наступний сезон холодів більш стильним, жіночним та комфортним з обновками від бренду “Alenka Plus”. Замовити жіночу куртку великого розміру на нашому сайті досить просто. Для цього виберіть сподобаний варіант, підходящий розмір та відправте його в корзину. Далі слідуйте інструкції та виберіть підходящий спосіб доставки та оплати товару. Оберіть верхній одяг, який вас вразить та допоможе вам почувати себе впевнено та прекрасно у будь-яку погоду.