Жіночі тренчі оверсайз на весну
Жіночі тренчі оверсайз на весну

Александр Цмыкал 27 апреля 2024

Компанія «Alenka Plus» пропонує якісні, зручні у носінні предмети жіночого гардеробу власного виробництва та інших брендів. Для пошиття моделей одягу ми використовуємо сучасні технології, імпортні (турецькі та корейські) тканини і фурнітуру.

Компетентні консультанти готові надати допомогу з вибором найбільш підходящого фасону та розміру з врахуванням індивідуальних особливостей фігури клієнта. У нас ви зможете на вигідних умовах придбати різноманітні моделі верхнього одягу: тренчі, куртки і пальта великих розмірів.

Чорний та білий тренч – базова модель одягу, яка практично не виходить із моди 

Рекомендуємо вибрати жіночий тренч – сучасний предмет гардеробу, подібний до плаща, який:

  • відрізняється особливим кроєм;
  • має характерні декоративні елементи (пояс, відкладний комір, манжети та двобортну застібку);
  • користується значним попитом за рахунок привабливого вигляду;
  • створює максимальну зручність і комфорт при носінні в прохолодну погоду.

Правильно підібраний жіночий тренч оверсайз підкреслить переваги силуету. Моделі із щільної тканини є більш довговічними. Вони краще зберігають форму і підходять жінкам з будь-якою фігурою.

Короткий весняний тренч гармонійно поєднується зі спідницями, сукнями, джинсами, брюками 

Важливим параметром для вибору тренча на весну, який можна купити у нас, є довжина. Для струнких та високих дівчат підходять укорочені моделі. Для жінок з пишними формами краще вибирати фасони з довжиною нижче коліна, які роблять силует більш привабливим. 

Стильний тренч за прийнятною ціною вдало доповнить модний образ в прохолодну погоду. Маючи такий предмет одягу ви будете почувати себе максимально комфортно. Вибирайте якісні, висококласні тренчі, які прослужать вам декілька сезонів.