Як виглядають наймодніші сукні на осінь 2022: ефектна добірка

test test 31 августа 2022

Жодна дівчина не може обійтися без сукні, незалежно від того яка погода за вікном. Для холодного сезону дизайнери презентують сукні, які вдало підкреслять жіночу красу та будуть ідеально поєднуватись із тренчами/пальтами/куртками.

Трикотаж

Цього сезону звертайте увагу на сукні із трикотажу рубчик, ангори, кашеміру та вовни – саме вони є головними фаворитами осіннього сезону. Актуальними залишаються такі відтінки: молочний, чорний, шоколадний та бузковий. 

Офісний стиль

Обов'язковий елемент гардеробу на осінь для бізнес-леді - це сукня. Для них характерні строгі тони, простий крій і класичні форми. Якщо в компанії передбачений строгий дрес-код, то експерти рекомендують сукню у темних відтінках синього/зеленого. Можна також придбати і плаття сірого кольору, яке має стримані декоративні рішення. 

У таких моделях жінка виглядає ошатно, але і по-діловому - те, що треба для проведення бізнес-зустрічей або налагодження робочої атмосфери в офісі.


Рюші і волани

За рахунок суконь з рюшами можна візуально збільшити бюст і додати збалансованості фігурі. Якщо у жінки широкі стегна, то рюші по краях спідниці їх урівноважать. Доповнити образ можна білими кедами - тоді дівчина буде виглядати грайливо та стильно.

Шкіряний стиль

Мода на шкіряні речі не проходить вже третій сезон поспіль! Шкіряні сарафани - ідеальне рішення для тих, хто не готовий одягнути повноцінну шкіряну сукню. Обирайте блузи різних кольорів та фасонів під низ та виглядайте на всі 100%! 

Переходьте на наш сайт та переглядайте нову осінню колекцію!