Вільний одяг для жінок
Вільний одгя для жінок

Александр Цмыкал 27 апреля 2024

У нас можна в будь-який час придбати повсякденні, вечірні, екстравагантні та для особливих випадків плаття великих розмірів (від 50 до 64). Вибирайте серед запропонованих на сайті моделей.

Бажаєте купити діловий костюм великого розміру?

Працюючи на ринку з 2000 року компанія Alenka Plus надає можливість повним жінкам стильно виглядати та відчувати себе впевненими. Ми пропонуємо в широкому асортименті жіночий вільний одяг, який допомагає приховувати недоліки і підкреслювати переваги фігури. Наша команда виготовляє вільний одяг для жінок з якісних турецьких та корейських тканин. Ми використовуємо надійну фурнітуру, яка прикрашає та покращує функціональність виробів. 

Вибирайте на нашому сайті якісні плаття 

Просторий одяг – зручний і не сковує рухів під час ходьби. Щоб приховати недоліки силуету, наприклад, широку талію, він повинен бути правильно підібраний по розміру.

Ми пропонуємо універсальні плаття, які допоможуть підкреслити переваги зовнішності. Для їх пошиття використовуються викрійки, що розроблені на моделях відповідних розмірів, тому вони ідеально виглядають на користувачах наших виробів. Вдало підібрані фасони допоможуть підкреслити чарівність та привабливість жінок з пишними формами.

Купіть хоча б одне плаття нашого виробництва, щоб на власному досвіді переконатись в якості та зручності носіння одягу ТМ Alenka Plus. Впевнені: ви залишитесь задоволеними.