Вечірні сукні максі з розрізом
Вечірні сукні максі з розрізом

Ви плануєте відвідати важливу для Вас подію, тому шукаєте ідеальну вечірню сукню максі? Бренд “Alenka Plus” – справжній скарб для жінок з пишними формами, де можна знайти усе необхідне для чарівного та заворожуючого погляд образу. Ми пропонуємо великий асортимент одягу батал, розмірна сітка яких становить від 48 до 64, тому Ви точно зможете обрати ту саму річ для себе.

Ми прагнемо, щоб кожна красуня, незалежно від розміру одягу та параметрів фігури, могла обирати те, чого прагне її душа. Тому в своєму виробництві ми використовуємо усі можливості для досягнення цієї цілі. Наприклад, ми закуповуємо найкращу тканину, використовуємо якісну фурнітуру та методи оздоблення виробів. Якщо хочете бути в центрі уваги та мати неперевершений вигляд на вечірці, пропонуємо перейти до вибору сукні великого розміру від виробника.

У нас Ви зможете обрати для себе чорну, білу чи в принті сукню батал

В нашому інтернет-магазині представлені вечірні плаття максі у різних видах. Для прикладу, вони виконані з різних тканин та фасонів, у різноманітних принтах та видах декоративного оздоблення. Вам варто орієнтуватися на власні уподобання, а з підбором розміру Вам допоможе наш консультант. 

Якщо Ви хочете купити сукню з розрізом до коліна чи бедра, виберіть необхідну позицію в каталозі та відправте її до корзини. Після чого оформіть замовлення онлайн із зазначенням підходящих способів доставки та оплати. У разі виникнення питань, Ви можете звернутися за допомогою до нашого менеджера. Для цього звʼяжіться з нами зручним для вас способом, або перейдіть до спілкування у спільноті viber. Ми з радістю дамо відповіді на усе, що Вас цікавить, та створимо комфортні умови для здійснення покупок.