Утеплювачі: євро-байка та фліс. У чому різниця?

test test 21 сентября 2022


Купуючи нові джинси, ми, зазвичай, звертаємо увагу на матеріал. У нашій новій колекції з'явились утеплені джинси: на євро-байці та на флісі. Давайте розберемось - у чому жж різниця між цими двома утеплювачами? 

Євро-байка - це натуральний матеріал, який виготовляється із волокна хлопка та шерсті. Вона дуже міцна, її неможливо розірвати, а також м'яка і зносостійка. Вона дозволяє шкірі "дихати", а також чудово зберігає тепло. Євро-байка якнайкраще підійде на холодну осінь та температуру до +2°C. Євро-байка непомітна на джинсах та ніяк не впливає на їхній зовнішній вигляд, що робить їх надзвичайно практичними. 

Фліс виготовляється із поліестеру. Тактильно та структурно тканина нагадує шерсть. Цей матеріал відмінно зберігає тепло, є антибактеріальним (не схильний до появи та розмноження різноманітних мікроорганізмів, грибків та плісняви). Він чудово пропускає повітря, що дозволяє комфортно себе почувати в будь-яку погоду. Флісова тканина чудово тягнеться, що є ще однією її великою перевагою. Джинси, утеплені флісом підійдуть навіть на дуже холодну зиму та якнайкраще зберігатимуть свій вигляд протягом багатьох сезонів. 

Ми радимо мати у своєму гардеробі джинси на двох утеплювачах: на флісі та на байці, адже погода буває різною. Переходьте на наш сайт та обирайте ідеальні джинси саме для Вас!