ТРЕНДОВІ ЛІТНІ СУКНІ

test test 20 июля 2022

Сукня є невід’ємною частиною будь-якого гардеробу. Гарно підібране вбрання створить неповторний образ, на який всі будуть захоплено звертати увагу. Трендові сукні сезону весна-літо 2022 відкривають красу жіночого тіла, при цьому підкреслюють елегантність та природні достоїнства дівчини.

Обирайте моделі в ніжних пастельних тонах – і не помилитеся! Найтрендовішим є лавандовий. Прекрасний він і в монолуках, і у поєднанні з іншими пастельними відтінками. Також не забувайте про ніжні бежеві, білі, пудрові суконьки, які також в тренді цього літа.

Дуже зручна та універсальна сукня-трапеція у літньому сезоні 2022-2023 має бути яскравого та оригінального забарвлення. У тренді залишається улюблений квітковий принт, актуальні смужка, орнаменти та східні мотиви.

Красивий і модний виріз у літній сукні, а саме це глибокий V-подібний виріз, який зробить ваш образ загадковим і витонченим. Подібне акцентування зони декольте доречне у будь-яких фасонах та стилях сукні.

Цікавими варіантами сукні літо 2022 стали моделі декоровані гудзиками по всій довжині вбрання. Подібні сукні виглядають дуже оригінально і дуже стильно. Гудзиками може бути оброблена вертикальна лінія збоку або спереду.

Тренди літнього сезону повернули у моду сукні у горошок. Крім класичного чорно-білого принта в горошок, ви можете сміливо вибрати різнокольорові поєднання або поєднання великого та дрібного горошку.

Переходьте на наш сайт, щоб побачити більше стильних моделей суконь!