ТРЕНДИ СУКОНЬ НА ОСІНЬ-ЗИМУ ’ 2022/2023

test test 17 ноября 2022

Сьогодні ми розповімо Вам про п’ять варіантів суконь, що будуть в тренді у холодному сезоні ’ 2022/2023.З ними ця осінь і прийдешня зима будуть теплішими і красивішими. 

Трикотажна колекція

Сукні із трикотажу рубчика на байці - справжній хіт сезону! Адже у них почуваєшся не тільки впевнено та гарно, а ще й дуже тепло! Часто такі сукні є силуетними та облягаючими, аби якнайкраще підкреслити переваги фігури жінки. Глибоке декольте додає особливого шарму.

Принт в "гусячу лапку"

Цей дизайн є популярним не тільки на спортивних костюмах, але й на сукнях. Біло-бежева «гусяча лапка» виглядає дуже свіжо і жіночно, що ідеально підходить як для елегантного, так і для зовсім повсякденного стилю. Як бачите, цей оригінальний візерунок дає безліч можливостей і не обмежується тільки чорно-білим. Використовуйте його при створенні своїх нарядів!

Сукні з квадратним вирізом на грудях

Сукня + ромбоподібний виріз – це поєднання, яке ми любимо носити цілий рік. Ця форма ідеально врівноважує пропорції між вузькими плечима і більш широкими стегнами або масивними стегнами.

Шкіра

Сарафани з екошкіри- гарячий тред 2022/2023 року! Поєднувати їх із блузами/гольфами чи светрами - стильно, тепло та практично!

Сукні із вирізами

Сукні з вирізами не полишають списку трендів навіть взимку! Зверніть увагу на моделі зі щільного трикотажу, шкіри, віскози тощо.

Переходьте на сайт та переглядайте більше новинок у трендових дизайнах!