Трендові сукні на літо 2022

test test 18 мая 2022

Перше з чим асоціюється приваблива, впевнена в собі жінка - це однозначно красиві сукні!

У моді цього сезону не тільки пастельні відтінки суконь, а й сміливий червоний, сонячний жовтий, насичений зелений і синій відтінки. Повертаються в моду також квіткові моделі, класичний горошок і смужки. Продовжують прикрашати літні сукні 2022 витончені ґудзики, гіпюрові вставки, оборки і пояс на талії.

Квітковий принт

Сукні в квітковий принт, схоже, ніколи не вийдуть з моди та будуть тішити модниць ще не один сезон поспіль! Обирайте моделі як і з дрібним візерунком, так і з великим дизайном і ваш образ буде неймовірним!

Трикотажні сукні

Трикотажні сукні користуються особливим попитом цього року. Такі моделі можуть бути класичними без декору або ж з мінімалістичними прикрасами на рукавчиках, карманах чи вирізу біля шиї.

Сукні, виконані із шифону

Шифонові сукні – хіт літнього сезону 2022! Вони легкі, красиві та дарують відчуття легкості протягом всього дня. Їх можна легко одягати як на прогулянки, так і на роботу.

Якщо ви хочете виділитися, вибирайте такі моделі. Влітку 2022 року вони будуть чудовим варіантом для тих, кому подобається ловити на собі захоплені погляди оточуючих. Популярні моделі суконь переглядайте на нашому сайті!