Трендові купальники 2022

test test 22 июня 2022

З приходом літа та теплих сонячних днів настає час відпочинку, коли так і хочеться поніжитися на сонечку та вдосталь позагорати. І це найкращий час, щоб покрасуватися модним купальником, а може й не одним!

Для відпочинку обов'язково варто підібрати кілька різних типів купальників - окремо для купання, для активного відпочинку, а також для вечірки біля басейну, і стильний купальник, щоб позагорати на сонечку.

І сьогодні ми якраз хотіли б розповісти Вам про модні та приголомшливі купальники 2022-2023 року, що стануть найпопулярнішими в літньому сезоні.

Ключовою особливістю купальника є його колір і, звичайно, принт, який і створює основне враження від усього образу в купальнику. Головний колір сезону – ультрафіолет, у якому переважно підбирати модні купальники 2022-2023 року.

    

Не менш актуальними є рожевий, блакитний, червоний, тілесний, білий і, звичайно, чорний купальники. Обирайте анімалістичні та хижі принти, флористичні орнаменти, смужку, горох, а також монохром, що допоможуть бути у тренді сезону 2022-2023 року.

Скоригувати недоліки фігури і зробити образ досконаліше допоможуть купальники з високими трусиками, розрізами та глибокими вирізами, смужками та шнурівкою, що створюють додатковий акцент, роблячи образ з купальником чарівним.

Модні суцільні купальники здивують вас вишуканістю та елегантністю. Особливо фасони з рюшечками і воланами, які ідеально підходять для романтичного і жіночного образу. Доповніть їх великими сережками та капелюхом, щоб Ваш вигляд запам`ятався надовго!

Також неординарним рішенням стала поява такого виду суцільних купальників як спортивний монокіні.

Цей купальник донедавна був тільки у спортсменок, а зараз не сходить із модних подіумів.

Найбільш вдалим поєднанням закритої та відкритої моделей купальників є костюм танкіні. Сама по собі ця модель є комбінацією витончених трусиків та невеликої маєчки чи топу. Головна перевага такого купальника - його вміння непомітно скоригувати фігуру, надати образу елегантності.

Переходьте на наш сайт та переглядайте більше моделей стильних купальників!