Трендові джинси 2023 року: огляд актуальних моделей

test test 18 января 2023


Джинси – незамінна річ в гардеробі, тому що вони легко поєднуються з більшою частиною гардеробу та завжди виручають, коли потрібно зібратися швидко та стильно. Давайте поговоримо про моделі, які будуть на піку популярності у 2023 році.

Джинси SKINNY

Цей фасон дуже  універсальний. Вдень з кросівками чи високими чоботами, ввечері з підборами – вони пасуватимуть до різних образів. Щоб образ виглядав максимально актуально обирайте об'ємний верх: светр, кардиган чи піджак. 

Джинси кльош

Актуальними є моделі з легким кльошем від коліна та варіації із кльошем від стегна. Для лаконічних образів комбінуйте джинси кльош з туфлями на підборах або платформі, що дозволить підкреслити Вашу жіночність та приховати недоліки фігури.

Прямі джинси

Трендові в цьому році джинси прямого крою модниці сміливо носять із різноманітними блузами, гольфами чи светрами. Ця універсальна модель без декору підійде і до яскравих босоніжок, і до високих чобіт, і під ботильйони.

Джинси із стразами та камінням

Хіт 2023 року - джинсові вироби із різноманітними декоративними елементами, які допоможуть Вам довершити свій образ! Джинси із невеликим візерунком у районі щиколотки із зовнішнього боку підійдуть дівчатам з будь-яким типом фігури, оскільки декоративний елемент розташовується в тій частині, що не робить акцент на будь-яких недоліках. Одним з найбільш затребуваних серед модниць фасонів є жіночі джинси із камінням срібного кольору. Вони виглядають неймовірно ефектно і особливо підходять для доповнення весняних чи літніх образів. 

Ми вже готуємо для Вас весняну колекцію джинсів із стразами та зовсім скоро презентуємо її Вам! 

Переходьте на сайт та переглядайте актуальні моделі цього року!