Сукні Plus Size в Україні
Сукні Plus Size в Україні

Кожна жінка бажає відчувати себе ніжною, жіночною, елегантною. Зробити це із проявом у зовнішньому вигляді можна завдяки вишуканим нарядам. У нашому інтернет-магазині ми пропонуємо великий асортимент суконь великих розмірів від виробника “Alenka Plus”, які заполонили серця модниць з пишними формами. Кожна з представлених моделей підкреслить Вашу унікальність та особливості фігури, приховає недоліки та відобразить Ваш стан у красивому образі.

Якщо Ви хочете придбати плаття plus size, то варто обрати для себе сезон, у який вона буде одягатися. У нашому каталозі є літні моделі з шифону, льону та штапелю, а також варіанти зі щільних тканин та утепленням для прохолодної погоди. Також ми пропонуємо велике різноманіття фасонів. Це може бути романтична сукня плюс сайз до підлоги та з відкритими плечима, класичний варіант на запах з поясом та укороченим рукавом, або ж з декольте за відкритими колінами. Для їх пошиття ми обираємо лише найкращі матеріали. Для прикладу, тканина турецького та корейського виробництва фурнітура та деталі декору вищого гатунку. Виробництву кожної сукні з декором приділяється особлива увага: ми прострочуємо мереживо і гіпюр, а не приклеюємо його, а усі камені та стрази набиті, а не пришиті. При розробці нових моделей жіночих суконь ми завжди враховуємо особливості тканини, її розтяжність, щільність та усадку. 

Хочете оновити свій гардероб недорого з покупками онлайн по Україні?

На нашому сайті кожна з Вас зможе купити сукню та порадувати себе новинкою в гардеробі, адже ми пропонуємо асортимент одягу, розмірна сітка якого становить від 48 до 64 розміру. Також в каталозі представлена продукція не лише власного виробництва, а й Туреччини, Китаю, Польщі та Італії, в результаті чого ми можемо забезпечити усіх красунь вибором та якістю товару. Більш детальну інформацію про умови здійснення покупки можна знайти на нашому сайті, або ж слідувати інструкції під час оформлення замовлення. У разі виникнення питань чи необхідності допомоги при виборі розміру чи підходящої моделі, звʼяжіться з нашим менеджером зручним для Вас способом.