Стильний піджак – базовий елемент гардеробу!

test test 25 мая 2022

Піджак – один із найголовніших трендів 2022 року! Але далеко не всі знають, що його можна вигідно поєднати майже з усіма речами!

З чим носити?

Модель з класичним коміром виглядає стильно у будь-якому образі: із джинсами чи сукнями, спідницями та брюками. Також піджак візуально подовжує ніжки, якщо одягнути його із улюбленою спідничкою чи сукнею.

Джинси + піджак – безпрограшний варіант на всі випадки життя! Обирайте моделі джинсів з високою посадкою або прямі/джинси кльош та піджаки у класичних відтінках, щоб виглядати максимально трендово та привабливо.

Шкіряні брюки + піджак – оригінальне рішення для тих, хто любить виділятись та красуватись перед оточуючими! Таке поєднання виглядає дорого, модно та практично.

Піджак + спідниця – хітовий образ 2022 року! Рекомендуємо одягати спідниці із деніму або ж із костюмної тканини. Спідниця-олівець ідеально підходить під піджак будь-якої довжини.

Піджак + сукня – актуальний наряд для святкування і не тільки! Сміливо носіть сукні з софту чи шифону у поєднанні із піджаком та залишайтесь на хвилі трендів 2022!

Переходьте на наш сайт та переглядайте трендові моделі піджаків та інишх елементів одягу, з якими його так круто поєднувати!