Що таке боді: як і з чим його носити?

test test 15 февраля 2023

Боді - універсальна річ у гардеробі будь-якої жінки! Образи з ним можна зустріти як на подіумах високої моди, так і на вулицях міста. Верхня частина боді може бути, як топ без бретельок, як кофтинка, футболка або ж сорочка, а нижня частина має регульовану застібку знизу. 

У нашій новій колекції представлені боді із матеріалу трикотаж рубчик резинка, низ - еластик, завдяки чому вони гарно тягнуться та візуально корегують фігуру. Цей елемент гардеробу виглядає дуже жіночно та елегантно, додає комфорту під час носіння (закриває спину та живіт) та підходить для повсякденних, офісних, спортивних та вишуканих образів.

З чим же носити боді? Розглянемо комбінації, які знаходяться на піку популярності!

1. З джинсами

Боді стане чудовою парою для сучасних джинсів-кльош чи палаццо, завужених скінні, моделей з бічними розрізами та необробленим кроєм. Візьміть туфлі на підборах та яскраву сумочку - і Ваш образ стане незрівнянним!


2. З брюками

Не менш трендове дизайнерське рішення - поєднувати боді із брюками! Однозначно, такий образ приверне на Вас увагу та виклече захоплення у оточуючих.

   


3. Із спідницею

Для дам, які бажають виглядати жіночно та бездоганно. Якщо необхідно виглядати більш строго одягніть спідницю-олівець з довжиною трохи нижче коліна або міді.


Переходьте на наш сайт та обирайте свій ідеальний образ! А також слідкуйте за новинками боді на нашому сайті!