Що одягнути зранку, коли «нічого надіти»?

test test 27 апреля 2022

Жінки точно зрозуміють як це, коли вся шафа повний речей, а тобі все одно немає що одягнути на роботу чи просто на прогулянку з подругами! І кожен раз ми задаємо собі питання: «Можливо треба купити нову сукню чи штани?», але це не завжди змінює ситуацію…

Сьогодні ми розповімо вам які базові речі гардеробу можна поєднувати абсолютно з будь-яким одягом та взуттям. Прочитавши наші поради ви зможете з легкістю подрімати ще трохи зранку, а потім за 5 хвилин створити повноцінний образ на будь-яку подію, який буде стильним та зручним протягом всього дня!

1. Образ: «На кожен день»

Стильні джинси – база весняного гардеробу!

Найбільшою популярністю зараз користуються джинси із стрейч-котону, адже вони чудово тягнуться, класно облягають фігуру та дозволяють почуватись вільно весь день!

Обирайте модель у світло-синьому чи синьому відтінку, адже його легко стилізувати із світлими блузками чи футболками весною та літом. Трендом цього сезону вважаються моделі на резинці, а все тому, що вони круто приховують зайві см на талії!

Базові джинси можуть бути у найбажаніших фасонах 2022 року: скінні, палаццо, мом, джегінси або джинси з прямою штанкою. Ці моделі чудово поєднуються майже з усім взуттям та верхнім одягом.

2. Образ: «На роботу в офіс»

Для роботи в офісі відмінно підійде вбрання класичного стилю: обирайте легкі сукні, брюки темних відтінків або просто класичний костюм. Якщо дрес код вашої компанії дозволяє носити більш повсякденні речі, то радимо обрати костюм у спортивно-прогулянковому стилі. Такий костюмчик забезпечить вам зручність на весь день!

3. Образ: «На романтичну вечерю»

Як часто нам жінкам хочеться виглядати по-особливому жіночно та красиво! Якщо потрібно одягнутись на романтичну вечерю із близькою вам людиною рекомендуємо обирати сукні довжини міді або максі. Дуже ніжно виглядають сукні із шифону чи софту, а також із костюмної тканини. Моделі з мереживом додають образу ще більшої вишуканості та привабливості. Одна гарненька сукня у весняному гардеробі точно не буде зайвою!

4. Образ: «Для зустрічі за чашечкою кави»

Базова блузочка чи сорочка в поєднанні із джинсами – ідеальний варіант для цієї події! А все через те, що такий образ легко забезпечить комфорт рухів та модний вигляд!

5. Образ: «На прогулянку»

Найкращим варіантом для прогулянки слугуватиме спортивно-прогулянковий костюм. Адже це така річ, яку можна носити і 100% бути впевненою у своєму зовнішньому вигляді та доречності. Обирайте костюми у світлих, яскравих відтінках аби залишатись в тренді весняно-літнього сезону 2022!

Більше стильних моделей переглядайте на нашому сайті!