Оновлюємо літній гардероб: чим замінити джинси?

test test 1 июня 2022

Джинси заполонили наші гардероби. Всі поголовно ходять у денімі, і це не погано, це зручно та універсально, але літом хочеться чогось легкого та повітряного. Бажання бути оригінальною, виділятися з маси, рано чи пізно, призводить до ситуації, коли, дивлячись на 3 пари джинсів, ми вимовляємо: "Мені нема чого надіти".

Стильні брюки

Сьогодні брюки стали альтернативою звичайним джинсам, вони поза часом, дуже зручні та практичні. Це вільні м'які штани з стрейч-котону або льону, що добре тягнуться, не сковують рухів. Підійдуть жінкам з різними типами фігури, за будь-яких стегон, дівчата різного зросту виглядають у них безпрограшно.

Прогулянковий костюм

Яскраві, легкі, комфортні, що не прилягають до тіла костюмчики – хіт літнього сезону! Трендовий фасон сорочки доповнений ремінчиком точно не залишить вас байдужою. Низ вдало поєднує вільний крій і акцент у вигляді м'якої резинки на талії, завдяки цьому такий тип штанів у костюмі утворює збалансований силует. Щоденний варіант взуття на низькому ходу замінюємо підборами, і ви в центрі уваги!

Бріджі, капрі та шорти із деніму

Найбільш зручні варіанти для прогулянки літом – це бріджі, капрі чи шорти з стрейч-котону! Такі моделі вигідно підкреслять переваги фігури та будуть зручними протягом всього дня. Обирайте моделі на резинці на поясі для ще більшого комфорту!

Квіткові сукні

Сукні в квітковий принт – справжня знахідка кожного літнього сезону! Вже не один рік підряд такий елемент одягу користується неймовірною популярністю серед жінок різного віку та типу фігури. Моделі суконь із легкого шифону чи софту – MUST HAVE кожної стильної жінки! Обирайте кросівки чи улюблені підбори та будьте в центрі уваги цього літа! 

Заходьте на наш сайт та обирайте моделі, які вам до смаку!