Одяг з українською символікою: як комбінувати?

test test 16 июня 2022

Одяг з національною символікою та етномотитвами набуває все більшої популярності серед українців. Поєднання жовто-блакитних відтінків, різні принти з українською тематикою привертають увагу чи не кожного громадянина нашої країни.

Носити такий одяг – стильно, зручно та дуже патріотично! Сьогодні ми розповімо вам, як трендово поєднувати речі із національною символікою.

Футболки із жовто-блакитним принтом

Найпопулярніша річ літнього сезону – футболка. А коли вона ще й доповнена принтом з національною тематикою, то вона взагалі стає улюбленою! Такий одяг можна одягати куди завгодно: на прогулянку, на роботу чи на важливу зустріч. Підбирайте бріджі чи капрі у світлих відтінках деніму, щоб вигідно доповнити ваш образ!

Синій низ + жовтий верх

Або навпаки! Обирайте штани у синіх кольорах та доповнюйте їх яскравими сорочками/джинсовими куртками або майками. Гарно також виглядають яскраві жовті брюки/ спідниці/ шорти у поєднанні із синім верхом. Не бійтесь виділятись та носити яскраві відтінки, адже зараз це дуже модно!

Вишиванки

Улюблений національний одяг українців – вишиванка! Сьогодні цей елемент гардеробу можна побачити у найрізноманітніших інтерпретаціях, тому знайти цю річ буде не важко.

Аксесуари

Доповнюйте свої щоденні образи різними аксесуарами, які також будуть відображати вашу любов до України. Це можуть бути кольорові підбори, босоніжки або просто браслети на руку чи сережки – і ваш образ вже буде набагато цікавіше та стильніше!

Переходьте на наш сайт, щоб побачити ще більше елементів одягу із національною символікою!