Наймодніші костюми сезону осінь-зима 2022/2023

test test 17 августа 2022

З настанням осені ми зазвичай згадуємо про костюми, адже - це універсальна річ, яку з легкістю можна одягати на прогулянку, на роботу або ж на ділову зустріч. Сьогодні ми розкажемо Вам які кольори, фасони та моделі спортивних та класичних костюмів будуть в тренді сезону осінь-зима 2022-2023!

Модні кольори сезону

До модних кольорів можна зарахувати всю яскраву палітру відтінків, які своїми емоціями допомагають прикрасити наше життя. Обирайте моделі у насиченому зеленому, блакитному, рожевому та навіть жовтому кольорі, аби виглядати стильно та красиво! Не забувайте й про базові відтінки костюмів: чорні, білі, пудрові та коричневі. 

Сучасні матеріали та тканини

Спортивні та класичні костюми втілені у сучасних комфортних тканинах та матеріалах. Трикотаж цього сезону займає не лише базову позицію, а навпаки, превалюючу та акцентну, отож зверніть увагу саме на вироби із цієї тканиниТурецький трикотаж демонструє комфорт та зручність, вони зносостійкі, якісні  та довговічні. Еко-шкіра тримає свої позиції вже не перший сезон, адже вироби з цього матеріалу виглядають стильно та вироби із цього матеріалу не вибагливі у догляді. Велюр покорює своєю м'якістю та вишуканим виглядом з першої ж примірки! 

Модні деталі та крій

Натхненні епохою 90-х, світові дизайнери перенесли свої ідеї на такі деталі в одязі, як численні вирізи та розрізи на піджаках. Стильно виглядають елементи на одязі, прикрашені паєтками, вишивкою чи бісером. Перегляньте моделі із блискавками по бокам кофти/штанів, адже це також один із головних трендів осені 2022!


Заходьте на наш сайт, щоб переглянути більше популярних новинок костюмів на осінь та зиму!