На хвилі трендів: ексклюзивна колекція суконь та костюмів від Alenka Plus!

test test 4 мая 2022

Зустрічайте літо у стильних обновках із трикотажу! Alenka Plus представляє нову ексклюзивну колекцію трендового одягу!

Повсякденний одяг не повинен бути нудним та одноманітним. Найкращим підтвердженням цього є наша нова ексклюзивна колекціядля проулянок, для роботи та навіть для святкування. Над її створенням ми працювали декілька місяців, ретельно продумуючи дизайн кожної моделі, підбираючи кольори та обирали тільки найкращі тканини для наших любих клієнтів.

У нашій новій колекції представлені сукні та костюми із турецького трикотажу рубчик, а також класичні брючні костюми, виконані із костюмної тканини. Всі моделі вироблені у найтрендовіших кольорах сезону весна-літо 2022: капучино, пудра, м`ятний, чорний, бузковий.

Новинки є справжнім втіленням жіночності та елегантності. Вони ідеально підкреслюють усі переваги пишних фігур, а також делікатно приховують недоліки фігури, такі як: зайві см на талії, широкі стегна чи бедра. Завдяки класичному крою, резинках на поясі штанів та вільному фасоні суконь кожна жінка буде почувати себе впевнено та красиво.

Зверніть увагу на якість тканини. Переваги турецького трикотажу рубчик:

  • Вироби з трикотажу еластичні, м'які, приємні на дотик. Вони добре відводять вологу, дозволяють тілу дихати;
  • Вироби з нього не створюють парниковий ефект, приємні на дотик;
  • Одяг з нього гіпоалергенний, має антибактеріальні властивості. Він відводить тепло і вологу від тіла, комфортний в носінні;
  • Бавовняні щільні тканини добре тримають форму


Вся колекція одягу для наших найкрасивіших клієнток вже доступна для замовлення на сайті. А щоб побачити колекцію першими заходьте на наш прямий ефір, який буде проходити на нашій сторінці в Instagram - @alenkaplus 05.05 о 15.00. Чекаємо на вас!