МОДНИЙ ГІД ТРЕНДАМИ СЕЗОНУ ОСІНЬ-ЗИМА 2022-2023

test test 7 сентября 2022

Настав час познайомитись із модними трендами сезону осінь-зима 2022/2023! Найбільший модний тренд колекцій —це  гарно виготовлений базовий одяг, який можна носити будь-коли та будь-де.

1. Двобортне пальто-оверсайз або кардиган

Цей елемент одяго вигідно доповнить будь-який Ваш образ на прохолодну погоду! Обирайте максимально простий силует, довжину за коліно, а також кольори у пастельних тонах.

2. В'язані речі

Трикотажні сукні та костюми, светри з ефектними текстурами - найголовніший тренд цього сезону! Молочні, чорні, сірі та пудрові відтінки цих речей забезпечать їхнє ідеальне поєднання майже зі всіма речами у гардеробі.

3. Джинси-кльош

Крім улюблених скінні, дизайнери радять носити цієї осені і джинси-кльош з високою посадкою. Вони допоможуть видожвити ніжки та зробити їх візуально стрункішими!

4. Класичні та спортивні костюми

Костюм - універсальна річ на будь-який сезон, адже він забезпечить зручінстю та стилем впродовж всього дня. Обирайте класичні або спортивні костюми в залежності від ситуації: на прогулянку із друзями чудово підійде прогулянковий костюм, а от на ділову зустріч потрібно одягати вже класичний костюм.

5. Very Peri 

Васильково - лавандовий відтінок - головний колір року, як визначив інститут кольору Pantone і назвав його досить непросто - Very Peri. Із новим стильним колораом ідеально поєднуються такі відтінки, як: молочний, блакитний, глибокі карамельні та зелені тони, а також темно-синій денім.

Переходьте на наш сайт та переглядайте більше стильних новинок!