Кольори сезону осінь-зима 2022-2023

test test 12 октября 2022

Кольори на осінь/зиму 2022/2023 передають наші прагнення до спокою та комфорту і це підвищує життєві сили! Погодьтесь, обираючи одяг у яскравих відтінках, почуваєшся більш піднесено та щасливо, а у одязі ніжних кольорів почуваєшся відповідно спокійно та врівноважено. Пропонуємо дізнатись Вам які кольори цього прохолодного сезону будуть в моді:

1. Veri Peri

Головний відтінок року за версією Pantone - Veri Peri.  Перетікання синьо-червоних тонів цього складного фіолетового є метафорою перехідного періоду, де все тоншою стає межа поміж реальним та віртуальним, відчутнішим. «Вперше в історії ми створили новий колір, що відображає глобальні інновації та перетворення. Глибина цього синього відтінку з червоно-фіолетовим присмаком ілюструє ті величезні можливості, які відкриваються перед нами», — так розкривають концепцію Very Peri у Інституті кольору.

2. Насичений зелений колір

В моді восени 2022 року насичений, трохи приглушений колір Amazon. Він та глибокий, зігріваючий та стильний. Ви можете сміливо вибирати верхній одяг у зеленому або доповнювати свій образ стильними аксесуарами цього відтінку. 

3. Ніжний рожевий

Цей відтінок залишається в моді у сезоні осінь-зима 2022/2023. Він ідеально підійде тим, хто хоче підкреслити свою жіночність та додати до образу краси. Ви можете сміливо створювати гарні образи в холодну погоду або використовувати цей відтінок як основний.

4. Блакитний

Waterspout саме так назвали цей відтінок. Він символізує осінню прохолоду, чудово розбавляє жовті та вогняні тони осені. Також блакитний колір зробить Ваш настрій більш спокійнішим, а образ досконалішим.

5. Шоколадний/горіховий

Відтінки коричневого популярні у цьому сезоні, як ніколи раніше! Сміливо додавайте у свій гардероб речі саме у цьому кольорі! 

Переходьте на наш сайт, щоб побачити більше новинок у трендових кольорах сезону!