Головні кольори сезону осінь-зима 2022-2023

test test 30 ноября 2022

Цього року Інститут кольору Pantone обрав головними кольорами проходного сезону зовсім неочікувані відтінки: яскравий зелений, електрик, насичений рожевий, ніжний блакитний та молочний. 

Сьогодні ми підготували для Вас добірку образів з яскравими акцентними кольорами, що зараз на піку популярності! 

ЯСКРАВИЙ ЗЕЛЕНИЙ

Зелений - життєрадісний, енергійний відтінок, який викликає у нас приємні асоціації із природою та молодістю. Зелений чудово комбінується із чорним, білим та шоколадним. Одягнувши зелений гольф, обирайте чорний або ж сірий низ, тоді Ваш образ буде гармонійним: акцентним та водночас простим.

ЕЛЕКТРИК

Колір електрик в моді вже деілька сезонів поспіль. Він ідеально комбінується із чорним, а також трендово виглядає у поєднанні із молочним. Цей колір можна використовувати як і в повсякденному гардеробі, так і у святковому, адже він є універсальним.

НАСИЧЕНИЙ РОЖЕВИЙ

Не бійтесь додавати до гардеробу яскравих відтінків! Рожевий - саме той колір, щоб підкреслити Вашу ніжність, жіночність та ефектність! Комбінуйте його із світлим низом, адже, як відомо, цей колір гарно виглядає із молочним чи білим відтінком. Також використовуйте різні відтінки рожевого: фуксія (суміш рожевого і фіолетового), малиновий, пудровий, тому що ці кольори залишаються в тренді вже не один сезон поспіль! 

НІЖНИЙ БЛАКИТНИЙ

Колір, який асоціюється із спокоєм та ніжністю. Якщо яскраві кольори все ж не для Вас, то придивіться до цього пастельного відтінку. Поєднуйте цей відтінок із жовтим, молочним та білим, аби Ваш образ завжди виглядав стильно та довершено!

МОЛОЧНИЙ

Умиротворений, функціональний та дуже красивий молочний колір також в тренді цього сезону! Обираємо ніжні гольфи, костюми чи сукні у цьому відтінку, щоб створити незабутнє враження про себе! Комбінувати цей колір легко майже з усією кольоровою гамою, тому він є досить універсальним у своєму використанні. 

Щоб побачити більше товарів у трендових кольорах заходьте на наш сайт!