Гардероб для повних жінок
Гардероб для повних жінок

Александр Цмыкал 27 апреля 2024

Пропонуємо різні види одягу для поповнення базового і сезонного гардеробу для повних жінок. У нас представлені модні та зручні спідниці, плаття, блузи, жакети, кардигани, футболки, туніки, джинси, спортивні та ділові костюми, штани та інші елементи вбрання.

Рекомендуємо підібрати пальто 

Верхній одяг ТМ «Alenka Plus» представлений цікавими фасонами, які прекрасно підходять для повних дівчат і здатні розширити їх гардероб. Пальто та жіночі куртки великих розмірів різного крою та довжини дозволяють вдало приховати недоліки фігури і підкреслити її переваги. Наші моделі візуально збалансовують пропорції силуету, додають привабливості образу. Для виготовлення одягу ми використовуємо якісні тканини і фурнітуру. Представлені на сайті вироби не тільки гарно виглядають, але і зручно носяться.

Спідниця-олівець повинна бути у кожному жіночому гардеробі

Спідниця- олівець чудово поєднується з різними блузами, топами, короткими жакетами. Вона підходить не тільки для носіння в офісі чи на бізнес-зустрічах. Такий елемент одягу з класичною строгістю ліній крою може зробити фігуру стрункішою і додати жіночності. Ми представляємо на вибір привабливі фасони спідниць, виготовлених із щільних та м’яких тканин різних кольорів. Наприклад, для повних жінок краще підходять спідниці з високою посадкою і довжиною нижче коліна.

«Alenka Plus» - широкий асортиментний ряд якісного одягу для будь-яких потреб.