Догляд за купальником: особливості експлуатації

test test 29 июня 2022

Купальник - незамінний елемент гардеробу для плавання на річці або басейні та відпочинку на пляжі. Сонце, хлорид та солона вода – їхній вплив не проходить для купальників безслідно.

Для того, щоб обрана вами модель якомога довше зберігала свій первісний вигляд, радимо дотримуватись кількох простих рекомендацій.

Прання

Важливо пам'ятати, що купальники не можна прати у пральній машинці. Для ручного прання використовуйте прохолодну воду та засіб для дбайливого догляду.

Сушіння

Не варто поміщати вашу річ у сушарку для білизни – тепло погіршує еластичність, а це означає, що купальник може втратити форму і навіть сісти. Цей елемент пляжного гардероба необхідно дбайливо віджимати, щоб він не втратив форму: чашечку купальників не можна інтенсивно терти, вигинати і перекручувати під час віджиму.

Зберігання

Перед тим як прибрати його в шафу, варто ретельно випрати купальник з урахуванням усіх вищезгаданих порад. Зберігати цю річ потрібно в сухому та чистому вигляді. Щоб уникнути заломів краще розкласти купальник на полиці не складаючи. Або обирайте спеціальні сумки для зберігання елементу гардеробу для плавання

Тепер ви знаєте як доглядати купальника після басейну та відпочинку на пляжі.

Нову колекцію трендових купальників дивіться на нашому сайті!