Час для свята: особливі сукні від Alenka Plus

test test 14 декабря 2022

Вже зараз багато хто задумується у чому провести новорічні свята. Попри те, що відбувається навколо, десь глибоко в душі всі ми, немов маленькі діти, чекаємо дива. Сьогодні ми розповімо Вам про новинки суконь, які будуть актуальними у ці святкові дні.

2023 рік - рік Чорного Водяного Кролика (Кота), а це чутливе, ніжне, цілеспрямоване, милосердне створіння. Щоб образ на Новий рік 2023 вийшов оригінальним, а Чорний Водяний Кролик був доброзичливим до Вас, вибирайте елегантне чорне плаття з акцентом.

Кольорами цього року також стали такі відтінки, як: червоний, рожевий, синій та зелений. Отож, сміливо обирайте свій образ у цих кольорах, які матимуть позитивний вплив на Ваше особлисте та професійне життя. 

Особливої уваги заслуговують сукні з мереживом, бахромою, стразами і блискітками - все це зробить ваш новорічний образ 2023 яскравим, незабутнім і навіть трохи казковим.

Найкраще обирати сукні з одним центральним акцентом. Це може бути виразний пояс або відкрите плече, декольте або акцентні рукава на сукні. 

Ні в якому разі не використовуйте у своєму святковому вбранні натуральне хутро або пір'я. Також варто втриматись від білих та сірих тонів, які візуально нагадують кроляче хутро. Не бажано також надягати надто вузький одяг, що обтягує, на зустріч Нового року 2023 – спритний Кролик любить свободу рухів.

Прикраси можете одягати будь-які: браслети, кольє та сережки. Якщо сукня яскрава, то буде достатньо лише одних сережок. 

Переходьте на наш сайт та переглядайте більше суконь для свята!