Будьте в тренді разом з Alenka Plus – прогулянкові костюми та комбінезони на літо

test test 8 июня 2022

Прогулянкові костюми сьогодні настільки популярні, що кожна сучасна жінка має принаймні один такий у своєму гардеробі. Можна скільки завгодно розповідати про вишукані сукні, спокусливі прозорі блузки, але все, що хоче кожна дівчина – це модний жіночий прогулянковий костюм, в якому можна не соромлячись з'явитися на робочій нараді, а також вийти на прогулянку в місто.

Моделі із стрейч-льону

Хіт літнього сезону 2022 – прогулянкові костюми із стрейч-льону у яскравих відтінках. Такі моделі ідеально підходять для спекотної пори року, адже тканина «дихає», приємно «холодить» тіло в спеку та має антисептичні властивості. Костюми в актуальних відтінках цього літа переглядайте на фото!

Костюми із трикотажу рубчик Мустанг

Якщо ви хочете отримувати компліменти завжди і повсюди, то, безперечно, вам варто звернути увагу на прогулянкові костюми, зроблені із трикотажу рубчик Мустанг. Матеріал, фасон та приємні кольори цих костюмів вас приємно здивують, а оточуючі не зможуть встояти перед вами! Такі моделі будуть зручними та комфортними, класно «сядуть» по фігурі та вигідно підкреслять форми.

Комбінезони із стрейч-льону

Для прихильниць зручного одягу рекомендуємо обирати комбінезони із стрейч-льону. Це базовий елемент одягу, який замінює мінімум дві речі: штани та сорочку. Короткий рукавчик, ремінчик на талії, ґудзики знизу ніжки – все продумано до дрібниць та для того, аби ви були в захваті від свого вигляду!

Переходьте на наш сайт та обирайте моделі костюмів чи комбінезонів та залишайтесь в тренді!