БАЗОВИЙ ГАРДЕРОБ НА ЛІТО: ТОП НЕОБХІДНИХ РЕЧІВ!

test test 15 июля 2022

Базовий жіночий гардероб – це набір безпрограшних речей, що є основою для Ваших образів.

Отже, базовий гардероб цього літа має складатися з:

1. Футболка

Без цих простих речей не може обійтися гардероб жодної жінки, і це справді безпрограшний варіант. Хочете виглядати більш ошатно оберіть ніжний або яскравий топ в квіти або якийсь інший красивий принт, доповніть його спідницею-олівець і образ готовий. Хочете почуватися стильно, легко і комфортно - сміливо одягайте футболку - з нею поєднуватися буде абсолютно все: джинси, бриджі і навіть спідниця буде досить непогано виглядати. 

Трендом сезону 2022 - є футболки з українською символікою!

2. Плаття

Куди ж без улюблених для всіх жінок суконь та сарафанів! Це маст-хев літнього сезону, адже у них неймовірно стильно та до того ж зручно. Легкі, повітряні, ніжні або яскраві - обирати лише Вам, але якщо Ви дійсно хочете, щоб ця річ була базовою та актуальною не один сезон, тоді намагайтеся вибрати нейтрально спокійні, ніжні кольори базового варіанту.

3. Бриджі, капрі, шорти

Це настільки зручні речі, що її досить важко замінити чимось іншим. Ідеальним варіантом стануть вироби з натуральних матеріалів і звичайно ж, джинсові бриджі, шорти та капрі - вони завжди в моді, до того ж відмінно поєднуються з футболками і майками з Вашого гардеробу.

4. Купальник

Без купальника у літній сезон точно не обійтися. Навіть якщо Ви не збираєтеся цього літа на море, не впадайте у відчай, у Вас завжди може бути можливість вигуляти новий купальник. Позасмагати чи просто з'їздити на річку – теж чудовий варіант.

5.Джинси

Вони завжди будуть в моді! У будь-який час, будь-який сезон – джинси актуальні завжди. Єдине,на що варто звернути увагу - для літа краще обирати моделі з тонкої тканини. Поєднувати можна з величезною кількістю речей, все залежить від приводу.

Переглядайте більше літніх новинок на нашому сайті!