5 образів з брюками, які захочеться повторити

test test 6 июля 2022

Стильні моделі брюк допоможуть виглядати надзвичайно і при цьому комфортно на будь-якому заході та просто у повсякденній рутині. Кожна сучасна модниця легко зможе підібрати для свого типу фігури необхідну модель штанів, яка без особливих труднощів складе відмінну компанію багатьом образам.

Яскраві брюки припадуть до душі багатьом сучасним шанувальникам моди. Облягаючий фасон штанів візуально подовжує та робить стрункішими жіночі ніжки. Фахівці в галузі моди радять носити їх з підборами або стильними кросівками чи кедами на шнурівці.

Актуальні в цьому сезоні штани із резинкою на талії, виглядають сучасно та є дуже зручними у носінні. Штани пісочного кольору відмінно гармонують із базовою білою футболкою та кросівками.

Класичні штани благородного оливкового кольору виглядають просто надзвичайно в одному тандемі із сорочкою з коротким рукавом. Щоб додати образу багатошаровості, можна накинути на верх піджак у темному кольорі. Гостроносі туфлі та стильна об'ємна сумка вдало впишуться в цей образ.

Червоні штани є досить універсальною річчю, яка доречно впишеться у вуличний та класичний стиль. Поєднання: червоні брюки + футболка + білі кросівки + маленька сумочка підійде для стильних та активних дам.

Бізнес леді можуть використовувати такі штани в одному тандемі з гостроносими туфлями й сорочкою.

Більш світлий, «чистий» і святковий образ можна скласти завдяки блакитним брюкам, білій блузі у вигляді корсету, а також світлим туфлям.

Переглянути більше трендових образів можна на нашому сайті!