4 поради як знайти свій стиль в одязі

test test 1 февраля 2023

Кожна жінка хоча б раз в житті задумувалася який в неї стиль. Що таке стиль? Ваш стиль- це Ваш вибір, а знайти свій стиль в одязі – означає, зрозуміти себе!

5 кроків у формуванні власного стилю:

1. Переберіть шафу

Розібравши вміст свого гардероба, Ви зрозумієте для себе до якого одягу у Вас «не лежить душа», а також яким речам Ви надаєте перевагу. Подумайте, чому саме Ви обрали саме ці типи одягу, проаналізуйте яке вбрання потрапляє у розряд найулюбленішого і чому. 

2. Придбайте нові речі для нового базового гардеробу 

Речі, які гарно сидять та ідеально поєднуються з будь-якими елементами гардеробу називаються базовими. Подбайте про те, щоб у Вашому списку “must-have” речей було такі види вбрання, як: 

⁃ Одяг чорного кольору;

 ⁃ Кілька сорочок нейтральних кольорів (білі, бежеві, пудрові, блакитні); 

⁃ 1-2 пара джинсів, в яких почуваєтесь на всі 100%;

 ⁃ Однотонний костюм на вибір: класичний або спортивний 

3. Підкресліть свою зовнішність 

Щоб створити бездоганний стиль в одязі важливо не забувати також про: макіяж, зачіску, шкіру, руки та волосся. Не обов'язково витрачатися на відвідування дорогого салону. Головне, щоб зачіска підходила до типу обличчя і волосся, шкіра була здоровою, а макіяж відповідав одягу, часу доби і віку, а руки мали охайний вигляд. 

4. Доповніть образ аксесуарами

Іноді за допомогою одного аксесуару можна перетворити звичайний образ на вражаючий! Це може бути що-завгодно: сумка, сережки або кольє. Обиріть стильні асксесуари та спробуйте комбінувати іх між собою, щоб створити незабутнє поєднання!

Залишатися «на стилі» вам допоможе інтернет-магазин Alenka Plus! Переходьте на сайт та переглядайте більше новинок для Ваших трендових образів!