Трендові принти зимової пори 2023

test test 11 января 2023

Щоб виглядати стильно взимку варто знати головні тенденції 2023 року. Що зігріє та прикрасить цієї пори - дізнайтесь у статті! 

Гусяча лапка

Одним з наймодніших принтів зими 2023 є гусяча лапка. Цього сезону вона необов’язково має бути чорно-білою. Допускаються будь-які кольори, як нейтральні, так і яскраві.

Клітинка

Принт у клітинку користується популярністю вже не один сезон! Він завжди актуальний як для повсякденних образів, так і для святкових. Лінії різних кольорів  клітинки у будь-яких варіаціях відмінно гармонують з джинсом, білими сорочками, трикотажем і навіть кашеміром. 

Квітковий принт 

Цей романтичний принт підкорює серце чи не кожної модниці! Квітковий принт тішить мальовничими фарбами та своєю різноманітністю: популярними будуть і чорно-білі, і ніжні акварельні, дрібні квіточки, а також яскраві квіти на темному тлі.

Українська вишивка

Вишивка на одязі - це те, що не виходить з моди та дає можливість виглядати стильно та цікаво! У 2023 році одяг із українською символікою стає дедалі популярнішим, завдяки чому його можна носити не лише на свята, а й у повсякденні. 

Переходьте на наш сайт, щоб переглянути ще більше трендового одягу із популярними принтами!