Шорти, капрі, бріджі. У чому різниця?

test test 11 мая 2022

Вже замислились над тим, як урізноманітнити літній гардероб? Шорти, бріджі та капрі – чудова ідея! Вони вже отримали місце в базовому гардеробі – списку речей, обов'язкових для покупки, а також просто незамінні як альтернатива традиційним штанам! Тим більше, що шорти, бріджі та капрі представлені у величезному асортименті та стильовому розмаїтті на нашому сайті.

Шорти

Джинсові шорти – це, мабуть, найуніверсальніший одяг на літо! Дуже актуальні у 2022 році класичні моделі, що відкривають ікри на половину. Далі за зростаючою шкалою довжини йдуть шорти-бермуди. Вони бувають навіть нижче за коліно. Все, що має більшу довжину, вже є бріджами або капрями.

Бріджі

За своєю суттю, бріджі мають довжину приблизно до середини коліна та трохи можуть його прикривати. Вони не є брюками як такими в сучасному їхньому розумінні, але їх можна назвати напівбрюками.

Капрі

Їх довжина досягає приблизно середньої частини ікри. Назва «капрі» походить від італійського словосполучення (pantalone alla Capri). Подібні укорочені брюки були створені спеціально для прогулянок по узбережжю, адже в них можна сміливо зайти в воду по щиколотку, не побоюючись намочити штанини. Це один із найпопулярніших предметів жіночого гардеробу.

Як можна помітити, головна відмінність капрів та бріджів полягає в їх довжині. Так, капрі можуть доходити до середини гомілки, а деякі моделі закінчуються трохи вище щиколотки. Бриджі ж спускаються до коліна та іноді злегка прикривають його. Вони щільно облягають фігуру, тоді як капрі є куди більш вільної моделлю укорочених штанів, найчастіше розкольошеною донизу. Такий елемент одягу підходить для дам з будь-якою фігурою. Однак варто зазначити, що в зв'язку зі схильністю візуально вкорочувати фігуру капрі рекомендовані жінкам із високим зростом.

Переходьте на наш сайт та обирайте вашу ідеальну модель на літо!